נבחרת הגבינות הרכות שלנו- למעלה הגדולה- מיכל, מתחתיה- הגר והגר בעלי גפן ואחרונה חביבה- כתם. לידן ניצבת כוס יעל.

החנות שלנו

לקוחות יקרים, ניתן לרכוש את המוצרים שלנו רק בחנות שבמשק. נשמח לארח אתכם! 😊

הגבינות שלנו מיוצרות אצלנו בחווה על בסיס חלב עיזים מלא.

ניתן להזמין מוצרים נוספים ממטבח המסעדה, כולם ללא חומרים משמרים ומחומרי גלם איכותיים וטריים.

קטלוג מוצרי חוות קורנמל:

עוגת גבינה

עוגה מגבינת שמנת חלב עיזים על בסיס בצק חמאה.

פלפלונים פיקנטיים מסודרים במעגל מופרדים עם פרוסות מלפפון

פילפלונים קטנים מוחמצים פיקנטיים, בתוספת גבינת שמנת מחלב עיזים בטיבול שום ונענע.

גרנולוחין – גרנולה ביתית

מעדן קוואקר ביתי קלוי מועשר בתערובת מגוונת של גרעינים  ופירות יבשים מובחרים על פי הנוסחה המיוחדת של פרופ' עמיחי מנוחין.

צנצנת אישית – משקל נקי  לפחות 120גר'.

צנצנת משפחתית משקל נקי לפחות 560גר'.

מלפפונים כבושים במי גבינה

צנצנת מלפפונים שעברו כבישה במי גבינה שהופקו בתהליך ייצור גבינה מחלב עיזים מלא.

 המלפפונים החמוצים משתייכים למשפחת מוצרי המזון המותססים.

מוצרי מזון מותססים הינם מוצרים חיים, החיידקים אשר מעורבים ביצירתם תורמים למערכות שונות בגופנו בנוכחותם ובעזרת חומרי חילוף החומרים שלהם.

במקרה של המלפפונים החמוצים, התסיסה הלקטית, שמקורה בתרביות החיידקים הלקטים מתהליך הכנת הגבינה, ממשיכה כל הזמן. (להבדיל ממלפפונים חמוצים בקופסת שימורים, אשר עוברים עיקור לצורך המתת אותה תרבית חיידקים).זו הסיבה לגלישת הנוזל כאשר פותחים את הצנצנת ותופעה זו תקינה לחלוטין. יש לשמור את החמוצים במקרר על מנת להאט את תהליך התסיסה.

במידה והצנצנת לא נפתחה מזה כמה ימים, כדאי לפתוח אותה מעל כיור, מחשש לגלישת הנוזל.

חיי המדף של החמוצים ארוכים. נוזל לבן הנאסף בחלק העליון של הצנצנת הוא תקין.

 

פנקוטה יוגורט

מעדן יוגורט בתוספת שמנת מתוקה מחלב בקר. 

 משקל נקי 180גר׳.

Aros con leche- אורז מבושל בחלב עיזים בתוספת סוכר. מוגש עם קינמון

חלב, אורז, סוכר, מחית וניל. משקל נקי 215 גר׳.

סבון חלב עיזים אורגני - תערובת מדברית

תערובת מדברית סבון עשיר משמנים טבעיים וחלב עיזים המיוצר בשיטה קרה וידנית ומתוסף בתוספים מדבריים ייחודיים להעשרה ורענון של העור. 100% מסך הרכיבים ממקור טבעי, 87% מסך הרכיבים מחקלאות אורגנית.

סבון חלב עיזים אורגני דבש פרחי מדבר ואלוורה פארן

סבון משמנים טבעיים וחלב עיזים המיוצר בשיטה קרה וידנית ומועשר בתמציות פרחי מדבר, דבש ואלוורה לפינוק בריא של העור. 100% מסך הרכיבים ממקור טבעי, 92% מסך הרכיבים מחקלאות אורגנית.

סבון חלב עיזים

סבון בעבודת יד ובשיטת יצור קרה השומרת על איכותם הגבוהה של השמנים.

בקבוק יין אדום של יקב רמת נגב, ניצב על בר העץ כשברקע בנוף המדברי המפורסם של חוות קורנמל

מאפיינים: יין אדום יבש.
יין בעל גוף מלא ועשיר, טאנינים מוצקים וחמיצות מעודנת בעלת נוכחות .
הצבע סגול עמוק ועז, נוטה לשחור המתקבל ע"י סינון גס, ייצוב ושמירה קפדנית ממגע עם חמצן.
המלצת הגשה: היין מומלץ לשתייה בטמפרטורה של 16 מעלות.

שלושה בקבוקי יין לבן של יקב רמת נגב ניצבים על בר העץ וברקע הנוף המדברי המוכר של חוות קורנמל
מאפיינים: יין לבן יבש .
היין יבש ובעל חמיצות נעימה הצבע צהבהב כמעט שקוף -ירקרק.
היין עבר ייצוב בקור.
 
ביין מורגשים טעמים של תפוח גויאבה ופירות הדר עם סיומת וניחוח פרי טרופי.
המלצת הגשה-היין מומלץ להגשה כשהוא מצונן היטב ל 6-8 מעלות.
גבינת עדי

גבינה קשה, מחלב עיזים מלא, המיוצרת בטכנולוגיה של גבן מבושל , אותה טכנולוגיה המשמשת את הייצור של גבינות אלפיניות קשות. לגבינה מרקם חלק, טעם עשיר, בעלת מתיקות אופיינית וטעם אוממי.
זמן הבשלה – 12 חודשים לפחות.
כ 40% שומן.

המחיר הוא לפי משקל. (29.2ש"ח/100גר').

הגר עלי גפן גבינת עיזים רכה

גבינת עיזים רכה מחלב מלא, המיוצרת בטכנולוגיית ייצור של קממבר. הגבינה עטופה בעלה גפן כבוש, המקנה לה חזות ים-תיכונית, מליחות קלה וטעם שונה עם הבשלתה.
זמן הבשלה – 10 ימים לפחות.
כ 25% שומן.

המחיר הוא לפי משקל.   (22.3ש"ח/100גר').

ריבת עגבניות שרי

ריבה מתובלת (עגבניות שרי, סוכר, ציפורן, פלפל שחור). משקל נקי 250 גר׳.

אזל מהמלאי

ריבת חלב

על בסיס חלב עיזים וסוכר. 

משקל נקי 200 גר׳.

רותי – משקה יוגורט מחלב עיזים

משקה יוגורט הממותק בסוכר קנים ובתוספת שמן ורדים מחלב עיזים מלא. בעל חמיצות קלה ומרקם חלק. בתחילת עונת החליבה, באביב, מירקם היוגורט יהיה דליל יותר, לקראת סוף עונת החליבה, סתו, ילך ויסמיך.
כ 4% שומן.

צנצנת אישית 300 סמ"ק  – 13 ש"ח

 צנצנת משפחתית 1 ליטר – 30 ש"ח

יעל - משקה יוגורט

מחלב עיזים מלא, בעל חמיצות קלה ומרקם חלק. בתחילת עונת החליבה, באביב, מירקם היוגורט יהיה דליל יותר, לקראת סוף עונת החליבה, סתו, ילך ויסמיך.
כ 4% שומן.

צנצנת אישית 300 סמ"ק  – 13 ש"ח

 צנצנת משפחתית 1 ליטר – 30 ש"ח

עדנה - גבינה קשה משולש נפרס והופרד ממנה חלקית

גבינה קשה, מחלב עיזים מלא, המיוצרת בטכנולוגיה של גבן חצי מבושל. מרקמה חלק עדין ואלסטי. טעמה עדין בצעירותה ועשיר עם גוון מתקתק ככל שמבשילה
זמן הבשלה – לפחות חודשיים.
כ 35% שומן.

המחיר הוא לפי משקל. (23.9ש"ח/100גר').

טום - גבינה קשה משולש נפרס והופרד ממנה חלקית

גבינה קשה, מחלב עיזים מלא, המיוצרת בטכנולוגיית ייצור של גבן לא מבושל. בעלת קרום מחוספס עליו מתפתחים עובשים מסוגים שונים. המרקם נע בין רך וחלק הנחתך בקלות ועד יבש ומתפורר ככל שהגבינה מבשילה.
זמן הבשלה – לפחות 4 חודשים.
כ 35% שומן.

המחיר הוא לפי משקל. (23.9ש"ח/100גר').

גבינת פטה

גבינת עיזים רכה מחלב מלא. הפטה הינה גבינה כבושה, כפי שכובשים ירקות/דגים, במי מלח. מרקמה נימוח, חלק ואף ניתן למריחה.
זמן הבשלה – לפחות חודש.
כ 25% שומן.

המחיר הוא לפי משקל.  (22.3ש"ח/100גר').

מיכל - גבינה רכה משולש נפרס והופרד ממנה חלקית

גבינת עיזים רכה, מחלב עיזים מלא המיוצרת בטכנולוגיית ייצור של ברי. בעלת קרום לבן אשר בתהליך ההבשלה מקבל סימנים בצבעים שונים. בעלת מרקם מגורגר ועדינה בטעמה בעודה צעירה ובהבשלתה הופכת כמעט נוזלית.
זמן הבשלה – 4 שבועות לפחות.
כ 25% שומן.

המחיר הוא לפי משקל. (22.3ש"ח/100גר').

יין פורט של יקב רמת נגב ניצב

הרכב: % 70 קברנה סוביניון 30% שיראז.
בזמן התסיסה חוזק היין בכוהל לשימור המתיקות הטבעית שבעינב.
יין מחוזק הוא משקה מורכב מחד ונגיש מאד בטעם המתאים לאלה האוהבים ללגום יין לאיטם ולהנאתם.
מאפיינים: יין אדום מחוזק מתוק.
18% אלכוהול .
גוף מלא סמיך ועשיר בעל ריכוז טעמים יוצא דופן, נוכחות מרשימה וסיומת ארוכה .
היין מאופיין בטעמי פרי שחור בשל, טבק, שוקולד ותבלינים.
בזכות האלכוהול הרב שהוא מכיל היין משתמר היטב, אפילו חודשיים אחרי פתיחת הבקבוק.
היין יושן 30 חודשים ,ללא קירור בחביות משומשות של עץ אלון צרפתי ואמריקאי.המלצת הגשה: בשל מתיקותו מתאים כאפריטיף לפני האוכל וגם כסיום נהדר של ארוחה, למאכלים מתוקים עשירים בשוקולד.
היין מלווה מצוין גבינות עבשות וכבדות כמו מיכל, הגר והגר בעלי גפן (כתם כאשר בשלה).

מומלץ לשתות את היין מצונן היטב ואף בליווי קוביית קרח או שתיים.

גבינת הגר חוות קורנמל

גבינת עיזים רכה מחלב מלא, המיוצרת בטכנולוגיית ייצור של קממבר. בעלת קרום לבן אשר בתהליך ההבשלה מקבל סימנים בצבעים שונים. בעלת מרקם מגורגר בעודה צעירה ובהבשלתה הופכת כמעט נוזלית.
זמן הבשלה – 10 ימים לפחות.
כ 25% שומן.

המחיר הוא לפי משקל.  (22.3ש"ח/100גר').

כתם- גבינת עיזים רכה מחלב מלא, מרקם עדין ונימוח

גבינת עיזים רכה מחלב מלא.
הגבינה בעלת מרקם עדין ונימוח טעמה העיזי מורגש. בעלת קרום עשיר בקמטים, ככל שהגבינה תבשיל יופיעו כתמים של עובשים שונים.
זמן הבשלה – 7 – 10 ימים.
כ 25% שומן.

המחיר הוא לפי משקל.  (22.3ש"ח/100גר').

בקבוק יין של יקב טוליפ, ניתן לראות יין בעל צבע כתמתם צלול בזכות הבלנד בין הקברנה פרנק והסוביניון בלאן, הבקבוק ניצב על בר העץ פונה אל הטראסה התחתונה וברקע הנוף המדברי של דרך הגישה אל חוות קורנמל. מלמעלה תוחמות ציליה סגולה שמעליה מבצבצת צילייה צהובה.

White Franc- בלנד של קברנה פרנק וסוביניון בלאן, הינו קליל ומשתלב טוב בכל אירוע, מבית היוצר של יקב טוליפ.

אחוז אלכוהול :12.5%

בקבוק יין אדום עם מדבקה בהירה. על המדבקה ניתן לראות בחור כהה שיער עם חולצה כחולה ומכנסיים כהים מביט שמאלה בעודו עם הגב אלינו ומחזיק שקית נייר עם ידיות בידו השמאלית. הבקבוק ניצב על בר העץ בחוות קורנמל עם הרקע המדברי המוכר ורשת הצל התוחמת את התמונה מלמעלה.

מלבק- יין אדום יבש, מבית היוצר של יקב שדה בוקר. היין הינו בעל חמיצות גבוהה, ונוכחות חזקה, מתאים לגבינות בשלות במיוחד.

אחוז אלכוהול: 12.4%

שלושה בקבוקי בירה שפירא עם מדבקה ירוקה, כחולה וסגולה, עומדים על בר העץ עם רקע המדבר המוכר של חוות קורנמל כאשר רשת הצל הסגולה שתוחמת את התמונה מלמעלה

בירה בבקבוק (330ml) מבית היוצר של מבשלת שפירא, המבחר משתנה בהתאם לעונה וכולל בדרך כלל בירות ale קלילות ופירותיות המתאימות לעצירה מרעננת בצל החווה.

צרו קשר

ניתן להשאיר פרטים בטופס ונחזור אליכם בהקדם.

     

    ימי פעילות – שלישי עד ראשון

    שעות פעילות – 10:00-17:30

    ימי שני  – סגור

    שלחו הודעה התקשרו עכשיו
    X