Tom- Hard cheese

25.10

Hard cheese, whole goats milk, production technology- uncooked curd. Has a rough rind where different kind of moulds grow. Texture varies in-between soft and smooth, easy to cut, and as the cheese matures gets dryer.

Maturation duration- 4 months. 

מידע נוסף

משקל

300גר', 500גר'

צרו קשר

ניתן להשאיר פרטים בטופס ונחזור אליכם בהקדם.

     

    ראשון, שלישי, רביעי, חמישי, שבת – 10:00-17:30

    שישי- 10:00-17:00

    מטבח נסגר חצי שעה קודם

    ימי שני  – סגור

    שלחו הודעה התקשרו עכשיו
    X
    התמונה מראה שלט המוצב בשטח פתוח, כנראה באזור מדברי או כפרי. על השלט יש תמרור המראה צללית של כלב המוקף בעיגול אדום עם קו אדום מאוזן מעליו, מה שמסמל איסור. מתחת לתמרור יש טקסט בעברית שכתוב בו:
    דילוג לתוכן