הכניסה לחוות קורנמל

מה נשתנה הפסח הזה מכל הפסחים?

את המסעדה בחווה פתחנו בערב ראש השנה 2007, עשור לאחר הקמת החווה.

הרעיון להנגיש את העשיה לקהל הלקוחות שלנו הוא רעיון שמלווה אותנו מאז שהקמנו את העדר  ב 1994.

גידול עיזים, חליבה, ייצור מוצרים על בסיס חלב העיזים והגשה של המנות המבוססות על תוצרת זו ״אצלנו בחצר״ הוא רעיון שקרם עור וגידים במקביל לעשיה.

גלידה מחלב עיזים מלא

הביטוי “farm to table” שהתבסס בשנים האחרונות בהחלט עוזר לנו להסביר את הדרך בה הלכנו…

מאז פתיחת המסעדה בכל פסח אנו מזמינים לימי החג וחול המועד בצקים כשרים לפסח, כאלו שגם מתאימים לרגישים לגלוטן, מבית היוצר של  איתנ'ס – לבחור בצד המתוק של החיים, ללא חמץ, כך נהגנו…

בגילוי נאות נאמר- אנחנו לא מסורתיים, נהגנו כך מאחר ואנו מכבדים את הלקוחות שלנו… את כולם!! חשוב היה לנו לאפשר גם למסורתיים להגיע בפסח, להנות מעצירה אצלנו ומהתוצרת, לעיתים למורת רוחם של אלו שלא שומרים.

הפסח הזה, שלא ככל הפסחים נאלצנו לוותר על מחווה זו.

נסביר כי את ההזמנה לבצקי  פסח יש לבצע כחודשיים לפני החג. השנה בסביבות חודש פברואר עדין ריחף באוויר הארץ ריחו החריף של הסגר, זה שלא איפשר לאף אחד להגיע בפסח שעבר ולהנות מהאויר הפתוח של מרחבי הנגב (ומהבצקים שהוזמנו מבעוד מועד).

על כן בפסח תשפ״א התפריט כולל מאפים שאינם כשרים לפסח (חמץ).

החנות והמסעדה יהיו פתוחים לקהל החל מיום שלישי של חול המועד (30/3/21), בכל יום 10:00-17:30

במתכונת שירות עצמי.

נעדכן כי חזרנו להגיש חלב עיזים מפוסטר במשקאות שלנו, ה פנקוטת יוגורט היא על בסיס היוגורט שלנו וכן הגלידה על בסיס חלב העיזים שלנו. ניתן לרכוש גם משקאות יוגורט יעל ורותי.

נשמח לראותכם

מועדים לשימחה

צרו קשר

ניתן להשאיר פרטים בטופס ונחזור אליכם בהקדם.

     

    ראשון, שלישי, רביעי, חמישי, שבת – 10:00-17:30

    שישי- 10:00-17:00

    מטבח נסגר חצי שעה קודם

    ימי שני  – סגור

    X
    דילוג לתוכן