צלחת גבינות תוצרת החווה מחלב עיזים

צלחת הגבינות

גבינות רכות

הגר – יחידה שלמה לפי משקל

הגר

גבינת עיזים רכה מחלב מלא, המיוצרת בטכנולוגיית ייצור של קממבר. בעלת קרום לבן אשר בתהליך ההבשלה מקבל סימנים בצבעים שונים. בעלת מרקם מגורגר בעודה צעירה ובהבשלתה הופכת כמעט נוזלית.

זמן הבשלה –  10 ימים לפחות.

כ 25% שומן.

 הגר עלי גפן – יחידה שלמה לפי משקל

הגר בעלי גפן

הגבינה עטופה בעלה גפן כבוש, המקנה לה חזות ים-תיכונית, מליחות קלה וטעם שונה עם הבשלתה.

זמן הבשלה –  10 ימים לפחות.

כ 25% שומן.

 

כתם – יחידה שלמה לפי משקל

כתם
גבינת עיזים רכה מחלב מלא.

הגבינה בעלת מרקם עדין ונימוח טעמה העיזי מורגש. בעלת קרום עשיר בקמטים, ככל שהגבינה תבשיל יופיעו כתמים של עובשים שונים.

זמן הבשלה –  7 – 10 ימים.

כ 25% שומן.

 

מיכל – לפי משקל

מיכל

גבינת עיזים רכה, מחלב עיזים מלא המיוצרת בטכנולוגיית ייצור של ברי. בעלת קרום לבן אשר בתהליך ההבשלה מקבל סימנים בצבעים שונים. בעלת מרקם מגורגר ועדינה בטעמה בעודה צעירה ובהבשלתה הופכת כמעט נוזלית.

זמן הבשלה –  4 שבועות לפחות.

כ 25% שומן.

 

 

פטה – לפי משקל

פטה

גבינת עיזים רכה מחלב מלא. הפטה הינה גבינה כבושה, כפי שכובשים ירקות/דגים, במי מלח. מרקמה נימוח, חלק ואף ניתן למריחה.

זמן הבשלה –  לפחות חודש.

כ 25% שומן.

גבינות קשות

עדי – לפי משקל

עדי

גבינה קשה, מחלב עיזים מלא, המיוצרת בטכנולוגיה של גבן מבושל , אותה טכנולוגיה המשמשת את הייצור של גבינות אלפיניות קשות. לגבינה מרקם חלק, טעם עשיר, בעלת מתיקות אופיינית וטעם אוממי.

זמן הבשלה –  12 חודשים לפחות.

כ 40% שומן.

טום – לפי משקל

טום קורנמל

גבינה קשה, מחלב עיזים מלא, המיוצרת בטכנולוגיית ייצור של גבן לא מבושל. בעלת קרום מחוספס עליו מתפתחים עובשים מסוגים שונים. המרקם נע בין רך וחלק הנחתך בקלות ועד יבש ומתפורר ככל שהגבינה מבשילה.

זמן הבשלה –  לפחות 4 חודשים.

כ 35% שומן.

עדנה – לפי משקל – (אזל מהמלאי)

עדנה

גבינה קשה, מחלב עיזים מלא, המיוצרת בטכנולוגיה של גבן חצי מבושל. מרקמה חלק עדין ואלסטי. טעמה עדין בצעירותה ועשיר עם גוון מתקתק ככל שמבשילה

זמן הבשלה –  לפחות חודשיים.

כ 35% שומן.

 

משקאות יוגורט

צנצנת גדולה מכילה 1000cc  צנצנת קטנה מכילה 250cc

רותי 1 ליטר משקה יוגורט יעל

 

יעל – משקה יוגורט

משקה מחלב עיזים מלא, בעל חמיצות קלה ומרקם חלק. בתחילת עונת החליבה, באביב, מירקם היוגורט יהיה דליל יותר, לקראת סוף עונת החליבה, סתו, ילך ויסמיך.

כ 4% שומן.

רותי – משקה יוגורט

משקה יוגורט הממותק בסוכר קנים ובתוספת שמן ורדים מחלב עיזים מלא. בעל חמיצות קלה ומרקם חלק. בתחילת עונת החליבה, באביב, מירקם היוגורט יהיה דליל יותר, לקראת סוף עונת החליבה, סתו, ילך ויסמיך.

כ 4% שומן.

צרו קשר

ניתן להשאיר פרטים בטופס ונחזור אליכם בהקדם.

     

    ימי פעילות – שלישי עד ראשון

    שעות פעילות – 10:00-17:30

    ימי שני  – סגור

    שלחו הודעה התקשרו עכשיו
    X