המנות המוגשות במסעדה החלבית של חוות קורנמל ברמת הנגב מתבססות על מבחר גבינות העזים המיוצרות במחלבה מחלב שנחלב מידי יום בהתאם לעונה, חלקן של הגבינות מיוצרות במיוחד כחומר גלם איכותי לשימוש המטבח של המסעדה. פיתוח המנות התבסס על המטבח הביתי, הדגש הוא על שימוש בחומרי גלם מקומיים וטריים ושמירה על איכות גבוהה. האפייה מידי יום וההכנה מתבצעת עם קבלת ההזמנה.
מגוון המנות שבבסיסם הגבינות, כולל מאפים מבצק פילו או בצק שמרים שנעשה במקום. לחם שאור, הידוע כידידותי יותר לעיכול וניתן לצריכה גם לאנשים הרגישים לגלוטן. הלחם מוגש כתוספת לחלק מהמנות או לבד.
ימי פעילות:
שלישי, רביעי, חמישי, שישי, שבת, ראשון
מהשעה עשר בבוקר ועד שש בערב
אין צורך בתאום מראש.
טל' 6555140 – 08
לתפריט לחץ כאן